tag:blogger.com,1999:blog-8772519305232738789.post1719741425075715895..comments2023-10-30T10:43:57.415+01:00Comments on Pákosztos macska konyhai kalandjai: Tarte TatinMilliehttp://www.blogger.com/profile/03248183892386461660noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8772519305232738789.post-28706633330654831882008-11-09T13:10:00.000+01:002008-11-09T13:10:00.000+01:00Kedves Julia!Nagyon örülök, hogy írtál!Jól emléksz...Kedves Julia!<BR/>Nagyon örülök, hogy írtál!<BR/>Jól emlékszem az első Tatin-tortára, ami katasztrófa volt, mert beleragadt a formába (nem ez a recept, hanem a Lajos Marié). Szóval még mindig te jártál jobban :-D<BR/>Kerámia sütőformát olcsón (kb 1000ft) az Ikeában szerezhetsz be, van 24 és 30 centis is.<BR/>De ha van egy 24 cm-es lábasod, jénai tálad, abban is süthetsz Tatin tortát, mert tuti nem csurog ki belőle a karamell.<BR/>M.Milliehttps://www.blogger.com/profile/03248183892386461660noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8772519305232738789.post-5116501933923216002008-11-08T14:31:00.000+01:002008-11-08T14:31:00.000+01:00Szia, én is megpróbálkoztam vele! Mivel nincs itth...Szia, <BR/><BR/>én is megpróbálkoztam vele! Mivel nincs itthon kerámia sütőformám, egy kétrészes tortaformával próbálkoztam. Persze a karamell kifolyt és beleégett a sütőbe, az almák meg zöldek lettek a fémtől, és nem olyan szép narancsszínűek, mint a tied. Az íze vizsont kifogástalan volt! Egy kis fahéjas porcukrot tettünk rá. Köszönöm a receptet, nagy sikerem volt vele!<BR/>J.nellgwynhttps://www.blogger.com/profile/03490658525112679096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8772519305232738789.post-37156432012895323052008-10-28T14:53:00.000+01:002008-10-28T14:53:00.000+01:00Igenigen :-) ha megjövük New Orleansból péntek est...Igenigen :-) ha megjövük New Orleansból péntek este, szeretnék egyet alkotni... (sajnos ajándékba lesz, hehe)cinnamonhttps://www.blogger.com/profile/01600671071164218465noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8772519305232738789.post-18729014204698722822008-10-28T12:30:00.000+01:002008-10-28T12:30:00.000+01:00Szép lett nagyon!Érdekes, hogy ahány helyen látom,...Szép lett nagyon!<BR/>Érdekes, hogy ahány helyen látom, mindenhol más-más tésztával csinálják. Én általában (mivel Ramsay-től lestem a receptet) leveles tésztával csinálom, de ez a pierre hermé féle se rossz ötlet. Van is egy csomag a fagyóban... :)Beforehttps://www.blogger.com/profile/09726439390248717708noreply@blogger.com