tag:blogger.com,1999:blog-8772519305232738789.post2424626817239652743..comments2023-10-30T10:43:57.415+01:00Comments on Pákosztos macska konyhai kalandjai: A kovász - folytatódik a kenyerezésMilliehttp://www.blogger.com/profile/03248183892386461660noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8772519305232738789.post-27008431469313945632009-01-30T22:02:00.000+01:002009-01-30T22:02:00.000+01:00Kedves Millie!nagyon köszönöm a gyors választ! meg...Kedves Millie!<BR/><BR/>nagyon köszönöm a gyors választ! megpróbálom akkor így.<BR/>azért esett a panettonéra a választásom, mert rengeteg karácsonyi sütihozzávaló maradt és most már muszáj elsütni őket :-). és egyébként is régóta izgat.<BR/><BR/>a hokkaido kalácsot is kiszemeltem már, meg egy csomó mást az egyébként frissen felfedezett és máris imádott blogodról! :-)<BR/><BR/>HelgaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8772519305232738789.post-63141665117125043182009-01-30T11:58:00.000+01:002009-01-30T11:58:00.000+01:00Kedves Helga! Sajnos lövésem sincs, miért esett ké...Kedves Helga! Sajnos lövésem sincs, miért esett két fázisra a kovászod. :-S<BR/>Szerintem ha a panettonenél megadott mennyiségű öregtésztát használsz, azaz egy kis lisztbe teszel egy kk élesztőt, hagyod a pulton beindulni, majd egy estére beteszed a hűtőbe is nagyon jó lesz a végeredmény.<BR/>Egyébként nekem a személyen kedvencem még mindig a stollen a karácsonyi kalácsok közül, a hokkaido pedig mindekinek sikerélményt ad.Milliehttps://www.blogger.com/profile/03248183892386461660noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8772519305232738789.post-41226207349209705232009-01-30T11:57:00.000+01:002009-01-30T11:57:00.000+01:00Kedves Helga! Sajnos lövésem sincs, miért esett ké...Kedves Helga! Sajnos lövésem sincs, miért esett két fázisra a kovászod. :-S<BR/>Szerintem ha a panettonenél megadott mennyiségű öregtésztát használsz, azaz egy kis lisztbe teszel egy kk élesztőt, hagyod a pulton beindulni, majd egy estére beteszed a hűtőbe is nagyon jó lesz a végeredmény.<BR/>Egyébként nekem a személyen kedvencem még mindig a stollen a karácsonyi kalácsok közül, a hokkaido pedig mindekinek sikerélményt ad.Milliehttps://www.blogger.com/profile/03248183892386461660noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8772519305232738789.post-49020574805764477972009-01-30T11:40:00.000+01:002009-01-30T11:40:00.000+01:00ez már régi poszt, de hátha olvasod...hétfőn elkez...ez már régi poszt, de hátha olvasod...<BR/><BR/>hétfőn elkezdtem kovászt készíteni, a hétvégi panettonéhoz. az első két nap teljesen jól nézett ki, aztán meghalt az egész és tegnapra különvált a víz, feljövetelről meg szó sincs :-(<BR/><BR/>mit ronthattam el? van valami gyors kovász, amivel mégis megsüthetném a panettonét? tekintettel a család "követelőző" pillantásaira :-))) köszönöm!<BR/><BR/>HelgaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8772519305232738789.post-10633948684974885662008-06-06T15:12:00.000+02:002008-06-06T15:12:00.000+02:00Nagyon jó ez a poszt. Megvilágosodtam végre. :)Nagyon jó ez a poszt. Megvilágosodtam végre. :)chriesihttps://www.blogger.com/profile/14151502028864481410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8772519305232738789.post-43437744858291844032008-06-06T07:21:00.000+02:002008-06-06T07:21:00.000+02:00:-DKedves Lorien! Örülök, hogy volt benne hasznos ...:-D<BR/>Kedves Lorien! Örülök, hogy volt benne hasznos info! Érdemes peszerezni a Peter Reinhart könyvet!!!! Kb 100 oldalon részletezi, hogy mit miért...de ahogy magam ismerem, hamarosan a legfontosabb dolgokat posztolni fogom... még tervezek egyet a kenyér héjáról, meg a sütésről is...de utóbbihoz még tapasztalatokat akarok gyűjteni. Egyébként nálam működött a szakajtó az első kenyeremnél!!! MelindaMilliehttps://www.blogger.com/profile/03248183892386461660noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8772519305232738789.post-12831160663038925402008-06-05T21:47:00.000+02:002008-06-05T21:47:00.000+02:00Nagyon hasznosak ezek az információk, engedelmedde...Nagyon hasznosak ezek az információk, engedelmeddel be is linkelem a kenyeres posztomba. Egy kicsit "tudományosabb" megközelítés különben sem árt a témában, pár dolgot eddig csak sejtettem, de most már világosabb.Anonymousnoreply@blogger.com