Majd egyszer mindent megmagyarázok. Vagy nem. Legalább részben.
Végülis ez egy "főzősblog", és különben sem kedvelem a bulvárt.
Annyit mindenesetre elárulhatok, hogy a hallgatás okát részben (legalábbis eleinte) az új "főnök"-öm okozta, akinek nyári pocakba költözése óta kétoldali konyha és édességundorom lett.
Volt.
Mostmár lenne kedvem sütni-főzni, de az idő egyelőre még nem adatott meg, legalábbis nem olyan mértékben, ahogy én azt szeretném.
Mindenesetre készül időnként egy-egy fotó egy-egy remek étel kapcsán, amit decemberben - remélem - meg is tudok majd írni.
De ezzel most nincs értelme várni, ezt meg kell osztani, ez olyan jó, hogy nem lehet elmondani, ki kell próbálni!
Ezzel együtt be kell ismerni, hogy több, mint 85 szakácskönyv birtoklása sem enyhíti a vágyat, hogy újakat szerezzek be, de legalábbis írjak a Mikulásnak...
Merthogy megjelent a BAKED fiúk második könyve, mely legalább olyan ígéretesnek tűnik, mint amilyen az első volt.
Ebből származik a recept D. Lebovitz közvetítésével.
Én is borral főztem a barackot, a tésztába vaj került a friss rozmaring mellé, a tetejére pedig mogyoróval párosult a sötét muscovado cukor.
Mennyei ízorgia, ki ne hagyjátok!
17 megjegyzés:
Gratulálok és minden jót kívánok a Pocaklakóhoz!!!!!!!
Nagyon sok szeretettel gratulálunk!
A süti pedig felkerül a várólistára( az Ezt mindenképpen ki kell próbálni Millie receptjei közül c. listámra:))
Ágota = Ágó a Varróműhelyből
:-) Iza közvetítésével már nálam a könyv! és tényleg még jobb, mint az első!! Ez a recept is várólistás, nekem már lekvárnak is bejött a sárgabarack-rozmaring kombináció :-)
Kedves Millie!
Én is gratulálok, talán emlékszel még a nlc-s topicból, aholis együtt vártuk pár éve a babáinkat. Zugolvasóként csorog a nyálam egy-két fénykép láttán, de a megvalósítás nálam is hasonló új-főnök okból marad el, mint nálad ;-)
Szép várandósságot, és jó szakácskönyv olvasgatást a főzésmentes napokra!
Nyiszrit
:))
Gratulálok!
Gratulálok:))
Szeretettel gratulálok:)
Jó egészséget kívánok Neked és a Szerelmetek Gyümölcsének .)
Gratulálok! :)))
Szintén gratulálok! :)
millie, ez tényleg szenzációs! :-))))
Gratulálok az új fönökhöz!
David Leibovitz oldaláról már én is kinéztem ezt a rozmaringos-barackos kockát, ezek szerint mindenképpen érdemes megsütni :-)
Köszönöm a jókívánságokat mindenkinek!
Kedves Millie:), szívből gratulálok:)
Gratulálok és boldog babavárást kívánok!
Gratulálok az új Főnökhöz :)
Elárulom neked, hogy 200 szakácskönyv birtoklása sem tart vissza újabbak vásárlásától (pl. a 2. Baked-től) :)
Megjegyzés küldése