2009. április 4., szombat

Vácrátót, az idén először

Ha lehetne 3 "önző"kérésem, akkor az egyik mindenképpen egy kertes ház lenne... Gyerekkorom fele falun telt, de Debrecenben is volt egy kis kertünk. Itt Pesten hat éve nincs... és nagyon hiányzik. Leginkább akkor, mikor látom a kétévesem önfeledtségét, ha kiszabadul a zöldbe. Ma délután (fél öt és hat óra között) kiugrottunk másfél órára Vácrátótra, hogy egy kicsit harapjunk a tavaszból... Danikapitány rögtön elkezdte gyűjteni a suszterbogarakat :-D
Ízirájder:
Macskaszelídítés:

Százszorszép:
A kis botanikus:


6 megjegyzés:

Vesta írta...

És a másik két kívánság titok? :)
Helyes ez a kis srác nagyon!
Emlékszem, én is nagyon vágytam kertes házra, mikor még panelban laktunk,majd a gyerekeim mennyire élvezték, élvezik ma is a nagy kertet!

zazálea írta...

Még jó, hogy csemetéről raktál fel fotókat, ez egy rövid időre feledtette velem a tényt, hogy nem tudom, megérkezett-e már a csomagom......???
És még egyszer: de jó neked...

erős ildikó írta...

Képzeld, gyermekkoromban minden évben elmentünk a vácrátóti arborétumba (azt hiszem, Magyarországon ez a legnagyobb.)
Csodaszép a tavasz is ott. Akkoriban én is kertről álmodoztam, mert emeletes házban laktunk a fővárosban. Mostanra megvalósult az álom, és nagyon örülök neki.

sajtkukac írta...

És ha már a szomszédban voltatok, miért nem látogattatok meg minket? Irgum-burgum, ilyen többet elő ne forduljon!! :-)
Bodobácsgyűjtemény nekünk is van, sőt nálunk komplett "lakásuk" van egy dobozban. Csak azt nehezményezik a gyerekek, hogy a házba nem engedem behozni :-)
Niki

Salsa Orsi írta...

Szokás szerint Dani nagggyon cuki.
:-)
Már úgy hiányoztok.Remélem hamarosan találkozunk!
És gratulálok a sütiárveréshez!

Millie írta...

Vesta!
Nem titok :-D De még nem gondolkoztam el rajtuk túl mélyen. :-D Egyébként múlt héten befejeztem a sok fordítást, most már csak kisebb munkákat fogok vállalni alkalomszerűen. Azóta kialudtam magam, olvasok és sokat vagyunk a levegőn...remélem hamarosan a blogom is beélénkül.
Zazálea! Igen, tegnap megkaptam, de még nem jutottam el a postára! Holnap igyekszem zárás előtt odaérni!!!! Mert nagyon izgi!
Mátka! Remélem egyszer a mi álmunk is valóra válik!
Niki! Gondoltam rátok! De nem hármasban voltunk. Legközelebb viszont célirányosak leszünk!
Orsi!
Köszönjük. Bármikor szívesen látunk!