2010. november 27., szombat

Karácsonyi mézesreceptkönyv - hogy mások Karácsonyát is megédesítsd

Ez az ősz rengeteg megpróbáltatással járt számunkra, olyan dolgokkal kellett szembenéznünk időnként, ami csak lidércnyomásos álmunkban fordulna elő...egy kicsit vissza is vettünk a tempóból, és talán jobban értékeljük azt amink VAN. Amit adottnak veszünk, eszünkbe sem jut, hogy valójában "ajándék".

Bele sem merek gondolni, hogy milyen lehet, amikor valaki a gyermekének nem tud enni adni. Vagy orvosságot venni. Vagy új cipőt a régi, kinőtt helyett.
Csak azt tudom, hogy segíteni kell. Amivel csak tudunk.
A hetekben olvastam végig L. Ritók Nóra blogját, nem tagadom, végigbőgtem. Azóta már felvettem vele a kapcsolatot, és elküldtem a kisfiam kinőtt ruháit és némi gyerekvitamint a rászorulóknak.
Sajnos H. Rita nagy mézessütő szeánszán nem tudtam részt venni (a fenn említettek miatt) de itt szeretném felhívni rá a figyelmet, hogy újra lehetőség nyílik a Gyermekétkeztetési Alapítvány támogatására, akár jelképesen is. Azon kívül, hogy biztosíthatjátok egy-egy kisgyermek egy napi meleg ételét 1000 ft-ért, még egy szuper mézesszakácskönyvet is kaphattok!
Persze aki megteheti, utalhat többet is, minden forintnak lesz gazdája (sajnos).
Az akcióról bővebben itt olvashattok, a segítségnyújtásra vonatkozó részleteket is itt találhatjátok.

3 megjegyzés:

Száva írta...

köszönöm, hogy ajánlottad a blogot, így olvashattam.
sok mindent megmozgat az emberben, nem csak karácsony, nem csak sajnálat miatt.

Viki írta...

Szeretetteljes, boldog, szép karácsonyt kívánok Neked és Családodnak.

Viki írta...

Boldog Új Évet kívánok Neked és kedves Családodnak !