2011. január 7., péntek

Az új év kezdetén...

...nem lenne szép, ha nem is köszönnék be ide. Boldog Új Évet kedves látogatók!
Mint azt észrevehettétek, 2010 annyira lemerítette az akkumulátoraimat, hogy decemberben bejegyzés sem született. Ha jobban visszagondolok, új étel se nagyon, de ez hálistennek senkit sem zavart túlságosan. Az ünnepek csendben, stresszmentesen teltek, nem az volt a lényeg, hogy mit csináltunk, ettünk, ittunk, hanem, hogy együtt...
Annyira sikerült begubózni, hogy az is komolyan megfordult a fejemben, hogy bezárom a blogot, az adókészüléket pedig vevő-re állítom. Aztán az oldalpanelen megláttam, hogy hamarosan 200 rendszeres olvasóm lesz és kicsit módosítottam a terven, marad a blog.
Nem hiszem, hogy a terhesség harmadik trimeszterében megtáltosodnék, és a pihenés helyett a fakanalat választanám, de ha mégis, akkor tájékoztatlak benneteket. Sokkal inkább valószínű, hogy többet írok majd könyvekről, kötésről, az életünkről (már ami publikus). 

Ennyi mára, a tűzoltónak szánt bejegyzést pedig illusztrálja a világ (számomra) leghelyesebb tűzoltója:

8 megjegyzés:

nöné írta...

Millikém, Neked is nagyon boldog új évet! Vigyázz Magadra, Magatokra, és arról írj, amiről épp jólesik. Kötéseidről pl. szívesen olvasnék:o)

chriesi írta...

Boldog új évet nektek! :)

Vesta írta...

Máris itt a 198.rendszeres olvasód, aki kíváncsian várja a megújult tartalmat :)

zazálea írta...

végre, Milliekém, végre!

Rita írta...

199.-ként befutottam:) Be ne zárd a blogot!:)

Éva írta...

Millie, gratulálok a második trimeszterhez, nem tudom, csak az én figyelmemet kerülte-e el az újság, vagy ezzel a kis utalással vált publikussá, de mindegy is! Ölellek!

Tina írta...

Pihej(etek) sokat, most az a legfontosabb! További örömteli pocakosságot Neked!:-)

Cafe Cinnamon írta...

Ne hagyd abba a blogot!