2008. július 2., szerda

Zelleres tonhalkrém

Az ötéves Daniel minden nap ezt kérte ebédre. Nem vicc. Egy ideig próbálkoztunk mással, de aztán feladtuk. .. Az én Dani fiam ma épp csak kóstolgatta. Nem is tudom örüljek-e neki vagy sem, mindenesetre most ide is befirkálom ezt a magyar földön kicsit szokatlan kombinációt.Hozzávalók: 4 szál halványító zeller, 2 nagy tonhalkonzerv (sós lében), majonéz.
A zellert felkockáztam, hozzákevertem a lecsöpögtetett tonhalat és a majonézt. (Illetve ma a barátnőm tartárt kavart, azzal is jó lett). Sóval, borssal, citromlével ízesíthetjük.
A legfinomabb pirítóson, de sima bagettben is isteni. Salátalevéllel, paradicsommal lehet turbózni szendvicsekben.

1 megjegyzés:

Julia írta...

Szia,
tegnap előadtam a receptet, és ma vendégseregnek kínáltam, nagy sikere volt:) Pedig ilyen zöld zellerből még soha nem csináltam soha semmit, de remek illata van és az egész isteni lett.