2008. július 8., kedd

Chocolate Desserts by Pierre Herme

ÉÉÉÉS IGEN!!!!! VÉGRE MEGKAPTAM!!!!
A történet most nem a szokványos klikk az amazonra, fizess és hó végén sakozz, hogy a kajára is maradjon :-D Mert az amazon tojik a magyar vásárlókra és használt könyvet nem szállít a viszonteladói kínálatából. Sebaj. Majd a Barnes and Nobles. Ő két hétig gondolkozott, hogy mi legyen a paypal-lal átutalt összeggel, majd visszahelyezte a számlámra. Magyarázat nélkül.
Elkezdtem keresni az ebay-en. Semmi. Aztán hirtelen többet is feltettek. Licitáltam. Nyertem. 10 dolcsiért lett az enyém (csak 150 ft a dollár!). Ujjongtam! A posta ennek majd négyszerese, de kit érdekel. Ez egy életreszóló befektetés lesz-magyaráztam a páromnak.
Az első átnézés alapján igencsak "ámerikai" szájízre adaptálta Dorie Greenspan a kollekciót, ami számunkra előny, mert a párom tejcsokis. Van benne az egyszerűtől a bonyolultig minden, a Valrhona biztos sokat csengetett, hogy kizárólag az ő termékeit ajánlja a Möszjő.
Több mint száz recept, így ha minden héten elkészítenék egyet, több, mint 2 évig csak ezen élnénk... a hosszútávval nem lesz gond.
Most már csak azért szorítok, hogy TÉNYLEG olyan jók legyenek, amilyen a hírük.
Hamarosan jönnek a receptek!

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szeretem ezt a képet. A "2,5 évesen"-t mármint. :)

SZINTIA írta...

Kíváncsian várom a recepteket!:)

Zsófi írta...

Fú ezt annak idején kivettem én is a könyvtárból. A csokimusszt azóta is eszerint, a citromos-csokis madeleine is nagyon finom volt, és a forrócsokik... hmmm. A többi finomságnak nem fogtam neki, elrettentettek a többoldalas receptek...nem vagyok egy cukrászalkat, azt hiszem :) Mindenesetre gyönyörű könyv, jó sütögetést!

chriesi írta...

Juhuuuu :)

Névtelen írta...

Épp a napokban gondoltam rá, hogy megérkezett-e már a könyved. Ezek szerint mostmár a boldog tulajdonosa vagy! Nagyon várom ám a jobbnál nobb recepteket mert a Férjem csokifüggő!