2008. április 27., vasárnap

Áfonyás vargányasaláta ruccola és vizitormaágyon




Ez a legutóbbi saláta, ami "meghatott". Természetesen Nik követte el, nála ettük Dublinban. Ha egy szóval kellene jellemeznem, azt mondanám: lenyűgöző!!!

Az egész salátában a vargánya összeaprítása és fokhagymán való megpárolása tart a legtovább. Ha ezzel megvagyunk, akkor csak lazán összekeverjük a ruccolával, a vizitormával és az érett áfonyaszemekkel. Balzsamecetes olivaolajjal kínáljuk.
Zseniális!

Apropó! Tudja valaki, hol kapni Budapesten vizitormát?

5 megjegyzés:

cinnamon írta...

Én az Ázsiában láttam egyetlenegyszer.

cinnamon írta...

Atyaég, most ismerem csak fel az eszcájgot :-)))

Névtelen írta...

Bizony... Semmi nem vész el, és ez a képekre is igaz. :)

P

Beatbull írta...

ó, ez nagyon izgi saláta! kerti zsázsát még lehet kapni, meg kapucínerzsázsát is, de vízitormának nekem is utána kell néznem. A kombináció viszont nagyon izgalmas!

Ági írta...

Ez a saláta tényleg lenyűgöző!