2008. június 30., hétfő

Receptek a tökéletes házassághoz

Ne ijedjetek meg, nem eszet fogok osztani. Csak eszembejutott ez a remek könyv, melyet pont két éve kaptam kölcsön. Természetesen Niktől.
A történet amerikai-ír vonatkozású, így számomra duplán kedves. Könyvünk főhősnője (foglalkozása szerint food-stylist) az esküvőjén ajándékba kapja nagyra becsült és rajongásig szeretett nagymamája naplóját. Mint szinte minden 30-as amerikai nő, ő se biztos benne, hogy jól döntött. Sőt, szinte biztos abban, hogy rosszul. Ezért dupla kíváncsisággal kezdi böngészni a nagyi gyöngybetűit, kinek házassága emlékei szerint példás és tökéletes volt. És jönnek a meglepetések. Merthogy a nagyi élete korántsem volt érzelmi viharoktól és nehézségektől mentes... Miközben főhősnönk végigolvassa a receptekkel megrakott naplót, rájön hogy miről is szól a tökéletes házasság és mennyire messze van azoktól a tinédzseres elképzelésektől, ami a legtöbb ember előtt lebeg párválasztáskor.
Varázslatos, humoros, letehetetlen. Nem csak nőknek!

8 megjegyzés:

Unknown írta...

nem olvasok sok könyvet főzéssel és fényképezéssel foglalkozókon kívül - de a rövid ismertetőd most kíváncsivá tett ;)
köszi a tippet!

Millie írta...

Nagyon klassz kis könyv, semmi Barbie csöpögés, hanem egy vagány New York-i nő, ír ősökkel, remek humorral. Akkor olvastam először, amikor a kisfiammal terhes lettem. Ma eszembejutott a könyv... és kiderült, hogy gyarapodik a családunk :-D
Millie

Unknown írta...

ó, gratulálok! ;)
akkor ezek szerint kellő óvatossággal kell bánni ezzel a könyvvel ;)

Névtelen írta...

Millie, gratulálok én is, ez csodálatos!
:))

Zsófi írta...

Gratula! (a könyv is jól hangzik :)

Millie írta...

Köszönöm!

miniMálna írta...

Millie, Millie ez aztán a jó hír! :) Akkor tényleg volt mit ünnepelni :)) A tökéletes párkapcsolathoz nincs vmi jó recepted? ;)

Névtelen írta...

Nahát! Gratulálok és boldog bababárást kívánok!